Icoon succesverhalen

Anderen over bedrijfscoach Helma de Lorijn

Cathy van Mastrigt

Ik had het grote genoegen om (tot nu toe) twee keer met Helma als mijn coach te mogen werken. De eerste keer was als business coach toen ik begon met het leiden van een team, en de tweede keer was het als persoonlijke coach om me te helpen navigeren door een zeer moeilijke privé situatie. Het was vanwege haar vaardigheden als business coach en haar eerlijke en no-nonsense aanpak dat ik haar een aantal jaren later weer benaderde voor persoonlijke coaching. Haar directe maar zeer zorgzame stijl, haar intuïtieve manier van begeleiden en haar enorme ervaring maken haar een ideale sparringpartner voor elk niveau van een organisatie. Helma zal je niet vertellen wat je wilt horen, maar ze zal je wel vertellen wat je moet horen (ook al is dat niet altijd even makkelijk om te horen) en je vervolgens helpen met de volgende stappen. En dat, voor mij, is het meest waardevolle in een business en persoonlijke coach.

Cathy van Mastrigt (Director Shopping at Google) - https://helmadelorijn.nl

Ik heb de coaching als warm, persoonlijk en doelgericht ervaren.

Daphne van den Burgt

Als je ervoor kiest om met Helma als coach in zee te gaan is er geen weg terug, dat is een ding wat zeker is. Op soms onnavolgbare wijze legt ze heel precies die zaken bloot waar jouw pijn zit. Vervolgens krijg je hele concrete handvatten om daarmee aan de slag te gaan. En het werkt, ècht! Het coach traject heb ik als als warm, persoonlijk en doelgericht ervaren.

Daphne van den Burgt (Casemanager) - 2grip

Binnen 30 minuten had Helma de knoop ontward. Toen we weg gingen hadden we weer lucht.

Rogier van Essen

Binnen ons bedrijf hadden we een situatie waar we zelf niet uitkwamen. We kwamen bij Helma terecht vanwege haar ervaring met complexe sociale situaties. We hadden een intake. Binnen 30 minuten had Helma de knoop ontward. Toen we weg gingen hadden we weer lucht. In de periode daarna bleef het tempo hoog, op een prettige manier. Helma heeft een scherp oog voor sociale structuren. Dat is nodig om een bedrijf met vrienden verder te kunnen helpen. Zo heeft ze met respect voor onze bedrijfscultuur en de individuele betrokkenen pijnpunten benoemd en heeft ze het schip weer los getrokken. Dank! We zijn weer lekker op weg met z’n allen!

Rogier van Essen (Oprichter LesLab Coöperatie) - Leslab

Zonder haar had ik wellicht niet de basis gelegd wat ik nu heb om succesvol te ondernemen en een positieve, wereldwijde impact te maken

Damir Perkic

Helma heeft bij mij de passie naar boven kunnen halen. Een lange tijd was ik op zoek naar wat ik nou precies wilde en het mooie was dat Helma mij met de juiste sturing zo kon leiden naar datgeen wat voor mij was weggelegd.Helma luistert aandachtig, is ontzettend begripvol en zorgzaam maar daarnaast ook zakelijk genoeg om je te corrigeren als het moet. De combinatie van deze eigenschappen zorgde er bij mij voor dat ik me op mijn gemak voelde bij haar en daarnaast alert genoeg was om steeds weer een stap verder te nemen.Helma zal proberen je altijd bij te staan en waar nodig te adviseren en te sturen. Als iets niet in haar specialisme past dan zal ze je naar de juiste persoon of bedrijf binnen haar netwerk verwijzen. Of ik haar aan ondernemers zou aanbevelen? Jazeker! Zonder haar had ik wellicht niet de basis gelegd wat ik nu heb om succesvol te ondernemen en een positieve, wereldwijde impact te maken. Helma, bedankt voor alles!

Damir Perkic (eigenaar) - Be-O

Ze weet hoofdzaken van bijzaken te scheiden

Eric Gugelot

Helma de Lorijn is de beste keuze gebleken voor mij. Zij weet precies wat ze moet doen om je als ondernemer te helpen. Ze weet hoofdzaken van bijzaken te scheiden, ze luistert goed, geeft de precies voldoende informatie, ze is direct en eerlijk. Bij Helma weet je altijd waar je aan toe bent. Om te starten met Ik Start Smart en Helma te kiezen als mijn coach is een van de beste beslissingen geweest in mijn leven.

Eric Gugelot - City Bootcamp

Opzoek naar een hands-on bedrijfscoach
waar je echt iets aan hebt?

Neem vrijblijvend contact met me op.

Anderen over bedrijfscoach Helma de Lorijn

Stuur mij de checklist

Checklist voor een goede overdracht van het familiebedrijf

Checklist aanvragen
Checklist
Icoon contact 06 - 30 37 55 15

‘t Zwaantje 21
5056 ED Berkel-Enschot
[email protected]