Icoon succesverhalen

Anderen over bedrijfscoach Helma de Lorijn

Rogier van Essen

Binnen ons bedrijf hadden we een situatie waar we zelf niet uitkwamen. We kwamen bij Helma terecht vanwege haar ervaring met complexe sociale situaties. We hadden een intake. Binnen 30 minuten had Helma de knoop ontward. Toen we weg gingen hadden we weer lucht. In de periode daarna bleef het tempo hoog, op een prettige manier. Helma heeft een scherp oog voor sociale structuren. Dat is nodig om een bedrijf met vrienden verder te kunnen helpen. Zo heeft ze met respect voor onze bedrijfscultuur en de individuele betrokkenen pijnpunten benoemd en heeft ze het schip weer los getrokken. Dank! We zijn weer lekker op weg met z’n allen!

Rogier van Essen (Oprichter LesLab Coöperatie) - Leslab

Zonder haar had ik wellicht niet de basis gelegd wat ik nu heb om succesvol te ondernemen en een positieve, wereldwijde impact te maken

Damir Perkic

Helma heeft bij mij de passie naar boven kunnen halen. Een lange tijd was ik op zoek naar wat ik nou precies wilde en het mooie was dat Helma mij met de juiste sturing zo kon leiden naar datgeen wat voor mij was weggelegd.Helma luistert aandachtig, is ontzettend begripvol en zorgzaam maar daarnaast ook zakelijk genoeg om je te corrigeren als het moet. De combinatie van deze eigenschappen zorgde er bij mij voor dat ik me op mijn gemak voelde bij haar en daarnaast alert genoeg was om steeds weer een stap verder te nemen.Helma zal proberen je altijd bij te staan en waar nodig te adviseren en te sturen. Als iets niet in haar specialisme past dan zal ze je naar de juiste persoon of bedrijf binnen haar netwerk verwijzen. Of ik haar aan ondernemers zou aanbevelen? Jazeker! Zonder haar had ik wellicht niet de basis gelegd wat ik nu heb om succesvol te ondernemen en een positieve, wereldwijde impact te maken. Helma, bedankt voor alles!

Damir Perkic (eigenaar) - Be-O

Ze weet hoofdzaken van bijzaken te scheiden

Eric Gugelot

Helma de Lorijn is de beste keuze gebleken voor mij. Zij weet precies wat ze moet doen om je als ondernemer te helpen. Ze weet hoofdzaken van bijzaken te scheiden, ze luistert goed, geeft de precies voldoende informatie, ze is direct en eerlijk. Bij Helma weet je altijd waar je aan toe bent. Om te starten met Ik Start Smart en Helma te kiezen als mijn coach is een van de beste beslissingen geweest in mijn leven.

Eric Gugelot - City Bootcamp

Zij kan je helpen de zaken in het juiste perspectief te zien zodat een besluit niet meer dan een logisch gevolg wordt.

Pieter van der Have

Vaak weet je wel wat je moet doen en toch doe je het niet. Herkenbaar? Op die momenten is het handig als er iemand is die je met het in acht nemen voor jouw eigen afwegingen en zorgen, het duwtje in de goede richting geeft. Maar let wel; je moet het zelf doen!!Als je bereid bent in beweging te komen dan heb je aan Helma een goede. Zij kan je helpen de zaken in het juiste perspectief te zien zodat een besluit niet meer dan een logisch gevolg wordt.

Pieter van der Have - buitenoverleg

Dit bericht is voor allen die nog twijfelen of een bedrijfscoach de investering waard is.

Mirande van der Veen-Blaauw

Dit bericht is voor allen die nog twijfelen of een bedrijfscoach de investering waard is. Laat ik daar nu heel duidelijk over zijn. Ja een bedrijfscoach is zeer de moeite waard. Echter, wie kies je als bedrijfscoach is essentieel. Ik heb gekozen voor Helma de Lorijn. Helma is mijn coach geweest. Het coachingstraject is echt elke cent waard geweest en nog.. De analyse die Helma  maakte was uitzonderlijk. Helma is duidelijk, effectief, soms confronterend en ook leuk met humor. Ja als je iemand om raad vraagt is het goed om hier iets mee te doen. Ik heb geleerd wat voor soort leider ik ben, wat doe ik gemakkelijk, wat vind ik moeilijk. Ik kreeg praktische handvatten. Helma is in staat om in korte tijd de hulpvraag goed in kaart te brengen, oplossingen en adviezen te geven.. Echt knap. Deze investering in mezelf en mijn bedrijf is zeer waardevol geweest.

Ik wens alle volgende klanten net zo'n resultaat..

Mirande van der Veen-Blaauw - Result Care

Opzoek naar een hands-on bedrijfscoach
waar je echt iets aan hebt?

Neem vrijblijvend contact met me op.

Anderen over bedrijfscoach Helma de Lorijn

Stuur mij de checklist

Checklist voor een goede overdracht van het familiebedrijf

Checklist aanvragen
Checklist
Icoon contact 024 - 356 78 25

Guldenstraat 20
6532 RL Nijmegen
helma[email protected]