Icoon succesverhalen

Anderen over bedrijfscoach Helma de Lorijn

Jos Groen

Helma heeft kans gezien om te ondersteunen met het op korte termijn nemen van moeilijke keuzes binnen ons familiebedrijf. Ze is direct, opent ogen en stuurt de gesprekken goed aan zonder daarbij de gevoelens en de verschillende belangen uit het oog te verliezen. Ik heb Helma ervaren als een prettige en professionele partij om mee samen te werken en kan haar van harte aanbevelen.

Jos Groen (Eigenaar) - Drukkerij Groen

Haar enorme ervaring maken haar een ideale sparringpartner voor elk niveau van een organisatie.

Cathy van Mastrigt

Ik had het grote genoegen om (tot nu toe) twee keer met Helma als mijn coach te mogen werken. De eerste keer was als business coach toen ik begon met het leiden van een team, en de tweede keer was het als persoonlijke coach om me te helpen navigeren door een zeer moeilijke privé situatie. Het was vanwege haar vaardigheden als business coach en haar eerlijke en no-nonsense aanpak dat ik haar een aantal jaren later weer benaderde voor persoonlijke coaching. Haar directe maar zeer zorgzame stijl, haar intuïtieve manier van begeleiden en haar enorme ervaring maken haar een ideale sparringpartner voor elk niveau van een organisatie. Helma zal je niet vertellen wat je wilt horen, maar ze zal je wel vertellen wat je moet horen (ook al is dat niet altijd even makkelijk om te horen) en je vervolgens helpen met de volgende stappen. En dat, voor mij, is het meest waardevolle in een business en persoonlijke coach.

Cathy van Mastrigt (Director Shopping at Google) - https://helmadelorijn.nl

Dit bericht is voor allen die nog twijfelen of een bedrijfscoach de investering waard is.

Mirande van der Veen-Blaauw

Dit bericht is voor allen die nog twijfelen of een bedrijfscoach de investering waard is. Laat ik daar nu heel duidelijk over zijn. Ja een bedrijfscoach is zeer de moeite waard. Echter, wie kies je als bedrijfscoach is essentieel. Ik heb gekozen voor Helma de Lorijn. Helma is mijn coach geweest. Het coachingstraject is echt elke cent waard geweest en nog.. De analyse die Helma  maakte was uitzonderlijk. Helma is duidelijk, effectief, soms confronterend en ook leuk met humor. Ja als je iemand om raad vraagt is het goed om hier iets mee te doen. Ik heb geleerd wat voor soort leider ik ben, wat doe ik gemakkelijk, wat vind ik moeilijk. Ik kreeg praktische handvatten. Helma is in staat om in korte tijd de hulpvraag goed in kaart te brengen, oplossingen en adviezen te geven.. Echt knap. Deze investering in mezelf en mijn bedrijf is zeer waardevol geweest.

Ik wens alle volgende klanten net zo'n resultaat..

Mirande van der Veen-Blaauw - Result Care

Zonder haar had ik wellicht niet de basis gelegd wat ik nu heb om succesvol te ondernemen en een positieve, wereldwijde impact te maken

Damir Perkic

Helma heeft bij mij de passie naar boven kunnen halen. Een lange tijd was ik op zoek naar wat ik nou precies wilde en het mooie was dat Helma mij met de juiste sturing zo kon leiden naar datgeen wat voor mij was weggelegd.Helma luistert aandachtig, is ontzettend begripvol en zorgzaam maar daarnaast ook zakelijk genoeg om je te corrigeren als het moet. De combinatie van deze eigenschappen zorgde er bij mij voor dat ik me op mijn gemak voelde bij haar en daarnaast alert genoeg was om steeds weer een stap verder te nemen.Helma zal proberen je altijd bij te staan en waar nodig te adviseren en te sturen. Als iets niet in haar specialisme past dan zal ze je naar de juiste persoon of bedrijf binnen haar netwerk verwijzen. Of ik haar aan ondernemers zou aanbevelen? Jazeker! Zonder haar had ik wellicht niet de basis gelegd wat ik nu heb om succesvol te ondernemen en een positieve, wereldwijde impact te maken. Helma, bedankt voor alles!

Damir Perkic (eigenaar) - Be-O

Ik heb de coaching als warm, persoonlijk en doelgericht ervaren.

Daphne van den Burgt

Als je ervoor kiest om met Helma als coach in zee te gaan is er geen weg terug, dat is een ding wat zeker is. Op soms onnavolgbare wijze legt ze heel precies die zaken bloot waar jouw pijn zit. Vervolgens krijg je hele concrete handvatten om daarmee aan de slag te gaan. En het werkt, ècht! Het coach traject heb ik als als warm, persoonlijk en doelgericht ervaren.

Daphne van den Burgt (Casemanager) - 2grip

Opzoek naar een hands-on bedrijfscoach
waar je echt iets aan hebt?

Neem vrijblijvend contact met me op.

Anderen over bedrijfscoach Helma de Lorijn

Stuur mij de checklist

Checklist voor een goede overdracht van het familiebedrijf

Checklist aanvragen
Checklist
Icoon contact 06 - 30 37 55 15

Guldenstraat 20
6532 RL Nijmegen
helma@helmadelorijn.nl